KONKURS NA STANOWISKO PREZESA ZARZĄDU SPÓŁKI ZUMIK

Rada Nadzorcza Zakładu Usług Mieszkaniowych i Komunalnych Spółka z o.o. w Głuszycy ogłasza konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu Zakładu Usług Mieszkaniowych i Komunalnych Sp. z o.o. w Głuszycy.

Kandydaci przystępujący do konkursu powinni spełniać następujące warunki :

A.  Wymagania konieczne:

1. Wykształcenie wyższe - w szczególności preferowane jest prawnicze, zarządzanie przedsiębiorstwem, ekonomiczne lub budowlane,
  2. Minimum dziesięcioletni staż pracy w tym co najmniej pięcioletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym lub samodzielnym,
  3. Korzystanie w pełni z praw publicznych,
  4. Posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych,
  5. Niepodleganie określonym w przepisach prawa lub umowie ograniczeniom lub zakazom pełnienia funkcji członka Zarządu w spółkach prawa handlowego,
  6. Niekaralność za przestępstwa umyślne, w tym przestępstwa skarbowe,
  7. Bardzo dobra znajomość przepisów prawa handlowego ze szczególnym uwzględnieniem zasad funkcjonowania spółek z udziałem gminy, przepisów o finansach publicznych, o gospodarce komunalnej i o własności lokali.

B.  Wymagania pożądane:

1.  Licencja zarządcy nieruchomości

C. Oferta (zgłoszenie) kandydata powinno zawierać:

1)  list motywacyjny (maksymalnie 2 strony),

2) życiorys (CV) zawierający opis dotychczasowych osiągnięć kandydata w pracy zawodowej wraz  z adresem do korespondencji, numerem telefonu kontaktowego i adresem poczty elektronicznej oraz zdjęcie, zawierający klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb prowadzonego postępowania konkursowego, zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity DZ.U. nr 101 z 2002 r. poz.926 z późn. zmianami)"

3) dokumenty potwierdzające wykształcenie, kwalifikacje zawodowe oraz staż pracy w tym:  dyplom ukończenia studiów wyższych, studiów podyplomowych, świadectwa pracy, zaświadczenie o niezakończonych okresach zatrudnienia, potwierdzające minimum dziesięcioletni staż pracy w tym co najmniej pięcioletnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym lub samodzielnym,

4) oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych,

5) oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych,

6) oświadczenie o niepodleganiu wynikającym z przepisów prawa ograniczeniom lub zakazom zajmowania stanowiska członka zarządu w spółkach prawa handlowego,

7) oświadczenie o niekaralności za przestępstwa umyślne, w tym za przestępstwa skarbowe

8) inne dokumenty potwierdzające dodatkowe kwalifikacje, doświadczenie zawodowe
i osiągnięcia zawodowe np. zaświadczenia o ukończeniu kursów i szkoleń oraz o nagrodach
i wyróżnieniach, szczególnie preferowane będą dokumenty potwierdzające ukończenie kursów lub uzyskanie licencji w zakresie zarządzania nieruchomościami.

9)  oświadczenie o zapoznaniu się z regulaminem konkursu ( zamieszczony na stronie internetowej Spółki) i jego akceptacji

D. Miejsce i termin składania ofert wraz z wymaganymi dokumentami:

Pisemne zgłoszenie do konkursu należy złożyć w zaklejonej, niepodpisanej adresem nadawcy kopercie, z napisem „Konkurs na stanowisko Prezesa Zarządu Zakładu Usług Mieszkaniowych i Komunalnych Sp. z o.o. w Głuszycy” z dopiskiem: „nie otwierać”. Zgłoszenia będą przyjmowane  w terminie do dnia 9 grudnia 2015 r. do godz. 15.00 w siedzibie (sekretariat) :

Zakład Usług Mieszkaniowych i Komunalnych Sp. z o.o.

Ul. Grunwaldzka 38

58-340 Głuszyca

Decyduje data i godzina wpływu do siedziby spółki

E. Informacje dodatkowe:

1. Oferty niespełniające wymogów określonych w ogłoszeniu oraz złożone po upływie określonego terminu nie będą rozpatrywane.

2. Rada Nadzorcza poinformuje kandydatów o wynikach postępowania kwalifikacyjnego po jego zakończeniu.

Regulamin konkursu

Kalendarz